Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Algemene voorwaarden

Verzendkosten

De standaard pakket verzendkosten tot 10 kilo zijn bij verzending via de TNT € 7,25. Van 10 tot 30 kilo zijn de verzendkosten € 13,50 euro. De bezorging is dan binnen 1 werkdag.
U kunt er ook voor kiezen te verzenden via de DHL. De verzendkosten tot 10 kilo zijn € 5,95 euro thuisbezorgd. Voor € 4,95 kunt u ook via DHL laten verzenden, dan kunt u het pakket zelf ophalen bij het dichtstbijzijnde DHL punt. Kijk voor adressen op http://www.dhlparcel.nl De bezorging is ook binnen 1 werkdag! 

Voor alle bestellingen geldt dat ze binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens het verzenden.


Verzendkosten bestellingen buitenland

Voor verzendingen naar het buitenland (binnen de EU) gelden andere tarieven. Deze kunt u per e-mail opvragen.

Betaling

U kunt het bedrag van uw bestelling overmaken op rekening NL91 RABO 0108892557 t.n.v. Mentha Brocante te Elp.

 

Betalings mogelijkheden

De producten kunt u alleen per bank betalen of in de winkel ophalen. Hier is het mogelijk te pinnen of contant te betalen. Bij ophalen is een aanbetaling vereist, mocht het een langere tijd duren tot u hiervoor in de winkel langskomt!Levertijden

Mits voorradig wordt de bestelling binnen drie werkdagen, na betaling, door ons verzonden. Mocht een deel van uw bestelling niet voorradig zijn en bij derden besteld moeten worden dan wachten wij tot uw bestelling in een keer verzonden kan worden. U wordt daarvan door ons op de hoogte gebracht.
De bestelling moet vooraf worden betaald. Pas als de betaling is ontvangen staat de bestelling vast. 

 

Maximale levertijd

Meestal heeft u de bestelde artikelen binnen drie werkdagen na betaling in huis. Als u langer dan 30 dagen moet wachten op het bestelde artikel, zullen wij u tijdig bericht geven. U heeft dan de mogelijkheid de bestelling te annuleren en het door u betaalde bedrag wordt dan teruggestort.

 

Retouren

Onverhoopt kan er toch iets waardoor u de zending retour wilt sturen .Dat moet dan binnen 14 werkdagen na levering (de opgave van TNT is bepalend!) voor het aanmelden van een retour en 14 dagen voor het daadwerkelijk terug sturen en kan via e-mail of telefoon aangegeven worden . Na ontvangst van de goederen wordt de waarde van de goederen vergoed aan de klant inclusief de eerste verzendkosten. De verzendkosten voor het retoursturen van het product zijn voor de klant zijn eigen rekening. Een inschatting van de kosten hiervoor is op te vragen. 
Hierbij geldt als voorwaarde dat de goederen niet gebruikt zijn, in originele staat zijn, en dat zegels en seals niet verbroken zijn. 

 

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW, alle prijzen zijn vrijblijvend. Voor brocante geldt geen BTW. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

Aansprakelijkheid

Hoewel wij proberen u zo goed mogelijk te adviseren en te informeren over de producten en het gebruik daarvan, dragen wij geen enkele verantwoordelijkheid voor: verkeerd gebruik en/of uit het gebruik van de producten voortvloeiend letsel, schade, bijwerkingen of allergische reacties. 

 

 
Mentha Brocante door ProShops